#1 KOMBOECHÀ

“ De micro-organismen in kombucha hebben alles al overleefd. De ijstijd, het massale uitsterven van dinosaurussen, de beurscrash, de opkomst van coca-cola, de tweede wereldoorlog, de tsunami in 2004, de bosbranden in Californië, ... Is dit de frisdrank van de toekomst en het verleden? En als wij er niet meer zijn, zal er dan nog altijd kombucha zijn?"

Sien is gefascineerd door het proces van fermentatie waarbij men micro-organismen toevoegt aan voeding om die te veranderen. Daarom dompelt ze zich onder in de wereld van komboecha. Komboecha is gefermenteerde thee.  Al brouwend vraagt Sien zich af hoe het verder moet met de wereld en of komboecha ons misschien kan redden van het einde van de wereld.  Zou dit drankje de frisdrank van de toekomst kunnen zijn? Samen met Sien brouw je in deze korte performance je eigen komboecha die je mee naar huis mag nemen. 
 

Deze performance speelt in 't echt en voorlopig niet virtueel.
 

Credits

Coaching: Peter De Bie

Met de kombucha, kennis en inspiratie van > Bron Kombucha

Met dank aan: Rani Decock voor het meewerken aan het vooronderzoek

In samenwerking met KAAP & Laika.

logo-Laika-2014-Kleur-Baseline.gif